SUGGESTIEMENU

Cook with passion, purpose and intensity or don’t cook at all.

AANPASSEN SUGGESTIENEMENU

 

Suggestiemenu

Coquille Saint-Jacques / geroosterde bloemkool
gelakt buikspek / jus vin jaune
*
Solomillo ‘Iberico Bellota’ / paddenstoel & wortel
krokante polderaardappel / jus van gerookte tomaat
(+ a la Rossini €9)
Of
Zeebaars ‘a la plancha’ / aardappelsmeus
Zeebrugse garnaal / groene groenten
(+ gegrilde langoustine €9)
*
Cremeux van witte chocolade / rode vruchten
sorbet van framboos / crumble

€41

Verschillende wijnen per glas verkrijgbaar!
Wij serveren enkel de menu per tafel!
Gelieve u te beperken tot maximum 4 verschillende
gerechten per tafel!

Teasers to share

AANPASSEN VOORGERECHTEN

In huis bereide garnaalkroketjes
€18.00

Briochetoast met artisanaal gerookte zalm / zure room
€19.00

Jamon Iberico Bellota / kruidentoast
€19.50

‘ROYAL BELGIAN’ caviar / hartig poffertje / zure room
€67.00

Krokante tongreepjes met verse tartaarsaus
€19.00

Carpaccio van Pastrami / truffelchip / kwarteleitje
€18.50

Geroosterde gamba met kruidenboter
€19.00

Burrata met variatie van tomaat en kruidensalade
€17.50

Hoofdgerechten

AANPASSEN HOOFDGERECHTEN

Ossenhaas van Holstein rund ‘a la Rossini’
jus van zwarte truffel / pont-neuf aardappel
seizoensgebonden groentjes
€46.00

Tarbot ‘a la plancha’ / Zeebrugse garnalen
luchtige jus van garnaal / salsa verde ‘To Taste’
€36.00

Dunne lende van ‘Freygaard Sashi’ rund
verse friet / krokante salade / bearnaise saus
€35.00

Paling in’t groen / gebakken / in de room
frisse salade & verse friet
€33.00

Wij beschikken ook over enkele lekkere gerechtjes voor de jongsten!