—TRAITEUR/AFHAAL MENU—

Cook with passion, purpose and intensity or don’t cook at all.

popup menu

-> Bestellen kan via onze facebookpagina of op het nummer 0474116006 <-

Take-Away Kerstavond / Kerstdag

Teasers
– Foie Gras & Gerookte Oosterschelde paling
– Plankje Jamon Iberico Bellota
***
Voorgerecht
Coquille Saint-Jacques / creme van pompoen
gerookte eend / jus vin rouge
***
Hoofdgerecht
‘Civet van hert’ / Geschaafde wintertruffel
smeuïge creme van geroosterde pastinaak / aardappelkroketje
***
Dessert
Panna cotta van witte chocolade / hartige crumble
mandarijn / krokante meringue
***
Sweet
‘Guilty Pleasure’ by Dominique Persoone
***

€58


—————————————————————————————————————————-

Take-away Oudjaarsavond / Nieuwjaarsdag

Teasers
– Oosterse tartare van Langoustine
– Plankje Jamon Iberico Bellota

***
Voorgerecht
Gebakken Tarbot / bloemkool structuren
Handgepelde garnaal / jus vin blanc

***
Voorgerecht*
Gegrilde canadese kreeft / winterse quinoa
Tom kha kai / Granny smith appel & rode ui
***
Hoofdgerecht
Filet van Hertenkalf / jus van port & veenbes
Wintergarnituur / geschaafde wintertruffel
***
Dessert
Cremeux van citrus / pure chocolade
Mascarpone / krokante meringue
***
Sweet
‘Guilty Pleasure’ by Dominique Persoone
***

€65
€78 Met Canadese kreeft*

Hier menu titel aanpassen

à la carte

a la carte menu

Meesterklassiekers…

Tarbot ‘a la plancha’ / marktgroenten
polderaardappel / jus van Canadese kreeft
€36

WILD Hazenrugfilet ‘To Taste’
€35

Paling ‘gebakken’ / ‘à la crème’ / ‘in ‘t groen’
met verse friet & frisse salade
€33

Ossenhaas van Holstein rund / pepersaus
met verse friet / frisse salade (Rossini +€9)
€36

Gebakken noordzeetong ‘Classique’
met verse friet / krokante salade
Dagprijs

De zoete zonde…

Pure chocolade… ‘To Taste’
€10

Creatie van rode mandarijn & witte chocolade
€10

Tarte au citron ‘To Taste’
€11

Dame Blanche ‘Classique’
€10